Werkwijze

Omdat jullie op zoek zijn naar die éne speciale kaart die helemaal bij jullie past, willen jullie ook alle tijd daarvoor nemen en dat is precies wat wij het liefste doen!
Jullie adviseren en laten zien wat er mogelijk is en daar plan ik ruime tijd voor in. Daarom werk ik alleen op afspraak, dit is ‘s avonds of op zaterdagmorgen ook mogelijk. Alle wensen worden tijdens een (bel)afspraak met elkaar doorgenomen. Daarna ontvangen jullie een vrijblijvende offerte en na goedkeuring daarvan start ik met het ontwerp. Alles is maatwerk daarom vind ik het belangrijk om persoonlijk en goed contact te houden, dit gebeurt door een appje, belletje of mailtje.
Uiteindelijk wordt het drukwerk in eigen drukkerij gedrukt en bijvoorbeeld voorzien van foliedruk. Ook is het mogelijk om de enveloppen in dezelfde stijl te adresseren.

Jullie kaarten worden altijd kant en klaar geleverd. Dit is een wel heel bijzondere en unieke service die door mij geleverd wordt. Is er net een kindje geboren? Je moet er dan toch niet aan denken om dat leuke labeltje nog te strikken of dat schattige strikje nog te plakken. Of zijn jullie lekker aan het klussen in huis en dan moet je daarmee stoppen om uren bezig te zijn om je trouwkaart in elkaar te zetten… Dát neem ik dus uit jullie handen zodat jullie van andere dingen kunnen genieten!

Persoonlijk contact en service… daar ga én sta ik voor!

Eigen ontwerp

Ik heb een ruime keuze met geboortekaartjes, huwelijkskaarten en jubileumkaarten. Het is mogelijk om een aantal mappen met standaard collecties op te halen om thuis alvast een kijkje te nemen.

Hebben jullie daarin niet gevonden wat je zocht of hebben jullie al een idee?
App/bel dan 06-58906819 of mail naar studio@oldstreet.nl zodat we samen jullie wensen kunnen bespreken zodat er een kaart speciaal voor jullie gemaakt kan worden.

Hebben jullie zelf een kaart gemaakt en willen jullie deze alleen af laten drukken? Ook dat kan!
Ik heb een eigen drukkerij en kan dit dus ook voor jullie verwerken.

Creativiteit… daar ga én sta ik voor!

Eigen drukkerij

Als grafisch ontwerper wil je alles onder controle houden om een topproduct te kunnen leveren.

Dat is dé reden dat ik ervoor heb gekozen om de geboortekaartjes, huwelijkskaarten, jubileumkaarten en alles daarom heen zélf af te drukken!
Alleen daardoor kun je de kwaliteit bewaken omdat je iedere afdruk zelf uit de machine ziet komen.

Kwaliteit… daar ga én sta ik voor!

error: Content is protected !!