Werkwijze webshop

Leuk kaartje in de webshop gezien?
Als jullie een leuk kaartje in de webshop hebben gezien en daarvan graag de prijs zouden willen weten, kunnen jullie het kaartje of meerdere kaartjes in het winkelmandje doen en daarvan een offerte aanvragen. Vergeet niet het verwachte aantal kaartjes in te voeren, dit heeft namelijk invloed op de totaalprijs. Ik probeer zo snel mogelijk een offerte voor jullie te maken. Dit zal meestal tussen de 1 en 3 werkdagen zijn. 

Hoe gaat het verder nadat jullie de offerte gehad hebben?

Wanneer jullie akkoord zijn met de offerte neem ik contact met jullie op om de gegevens die op het kaartje moeten komen te bespreken. Daarna ga ik die gegevens verwerken en ontvangen jullie een digitale drukproef. Hierna kunnen jullie altijd nog de wijzigingen doorgeven. Wanneer dat allemaal verwerkt is kan ik jullie een proefdruk opsturen zodat jullie het kaartje in het echt kunnen bekijken. 

Extra mogelijkheden.

Het is mogelijk om te kiezen voor adressering op de enveloppen zodat jullie die niet zelf hoeven te schrijven.
Mail dan naar studio@oldstreet.nl een Excel bestand met in de 1e kolom de naam, in de 2e kolom straat en huisnummer en in de 3e kolom postcode en woonplaats.
Als er een adres voor het buitenland bij zit, vermeld dan het land in de 4e kolom.
Voor deze service geldt een meerprijs.
Ook is het mogelijk om als extra optie voor verzendservice te kiezen. Wanneer jullie kindje geboren is ga ik alles verzendklaar maken en stuur de kaartjes gelijk naar jullie familie en vrienden. Ook voor deze service geldt een meerprijs. Wanneer jullie dit gelijk in de offerte vermeld willen hebben kunnen jullie dit aangeven in het opmerkingenveld.

 

Foliedruk

Bij sommige kaartjes is de naam in foliedruk.
Het is niet mogelijk om vooraf een proefdruk mét foliedruk te ontvangen. Je ontvangt dan een gedrukt kaartje. Bij de uiteindelijke opdracht zal er uiteraard wel foliedruk verwerkt worden.

Persoonlijk contact en service… daar ga én sta ik voor!

Werkwijze eigen ontwerp

Omdat jullie op zoek zijn naar die éne speciale kaart die helemaal bij jullie past, willen jullie ook alle tijd daarvoor nemen en dat is precies wat ik het liefste doe!
Jullie adviseren en laten zien wat er mogelijk is en daar plan ik ruime tijd voor in. Daarom werk ik alleen op afspraak, dit is ‘s avonds of op zaterdagmorgen ook mogelijk. Alle wensen worden tijdens een (telefonische) afspraak met elkaar doorgenomen. Daarna ontvangen jullie een vrijblijvende offerte en na goedkeuring daarvan start ik met het ontwerp. Alles is maatwerk daarom vind ik het belangrijk om persoonlijk en goed contact te houden, dit gebeurt door een appje, belletje of mailtje.
Uiteindelijk wordt het drukwerk in eigen drukkerij gedrukt en bijvoorbeeld voorzien van foliedruk. Ook is het mogelijk om de enveloppen in dezelfde stijl te adresseren.

Jullie kaarten worden altijd kant en klaar geleverd. Dit is een wel heel bijzondere en unieke service die door mij geleverd wordt. Is er net een kindje geboren? Je moet er dan toch niet aan denken om dat leuke labeltje nog te strikken of dat schattige strikje nog te plakken. Of zijn jullie lekker aan het klussen in huis en dan moet je daarmee stoppen om uren bezig te zijn om je trouwkaart in elkaar te zetten… Dát neem ik dus uit jullie handen zodat jullie van andere dingen kunnen genieten!

Creativiteit… daar ga én sta ik voor!

Eigen drukkerij

Als grafisch ontwerper wil je alles onder controle houden om een topproduct te kunnen leveren.

Dat is dé reden dat ik ervoor heb gekozen om de geboortekaartjes, huwelijkskaarten, jubileumkaarten en alles daarom heen zélf af te drukken!
Alleen daardoor kun je de kwaliteit bewaken omdat je iedere afdruk zelf uit de machine ziet komen.

Kwaliteit… daar ga én sta ik voor!

error: Content is protected !!